Skriv ut

Gunilla Lindström, Bloggare v.9

Bloggare v.9
Gunilla Lindström
Borlänge
 

Gunilla Lindström är mitt namn med ett nyligen tillagt förnamn Hagusdotter. Varför? Jo jag vill ha något alldeles eget men som även landar i mina båda föräldrar Harry och Gulli.

När jag fick förfrågan om jag ville blogga en vecka så blev jag först lite förskräckt. Jag har aldrig bloggat någon gång tidigare och vad i mitt liv skulle vara intressant för andra? Men jag tänkte om, för det är ju alltid bra att bli en erfarenhet rikare.

Förutom en del kvällskurser i än det ena än det andra så har jag nog hållit på att pyssla ända sedan barnsben. Det är först det senaste årtiondet som jag kursat lite mer på allvar, i första hand då vad gäller textil och målning och då på Fornby Folkhögskola här i Borlänge där jag bor.

Jag kommer att skriva lite om vad jag håller på med nu och även sådant jag gjort tidigare och vad jag vet kommer i den närmaste framtiden.

En hemsida har jag också med adressen http://www.sunnano.se/ Tyvärr måste jag erkänna att jag inte uppdaterat den på över fyra år nu, men jag ska ta och skärpa mig. Där finns i alla fall en hel del om vävning.