Skriv ut

Nisse Dahrén [V. 22 Blogg]

ramnisseblogg.png 

Jag heter Nisse Dahrén och jag är 28 år. Har slöjdat i mer än 25 år och då nästan alltid med kniven som det främsta vapnet. Född och uppvuxen i hjärtat av Hälsingland men har tyvärr inte bott där de senaste 10 åren. Redan innan jag fyllde tre satt jag där, med min kniv i ena handen och en träbit i den andra och så fortsatte det under min uppväxt på ett så naturligt sätt, att jag inte fattade att det var slöjd jag höll på med. Jag gjorde ju bra saker jag behövde.
Våren 2001 stod jag där och insåg att jag inte kom in på de fotoskolor jag sökt, kvar var en skola jag mest sökte för att pappa ville gå den, Sätergläntans traditionella träutbildning. Efter en dag på Knippboberget insåg jag vad jag saknat i hela livet.
Jag vart blixtförälskad i slöjden och slukade den med hull och hår, sedan den dagen har det knappast gått en dag utan slöjd i tanken. Efter en tur med Slöjdcirkus, lite Slöjdklubben, kortkursledare på Sätergläntan och en del småjobb hos Hemslöjdskonsulenterna i Blekinge så fick jag våren 2005 ett vikariat som Hemslöjdskonsulent i Kronobergs län. Där är jag fortfarande kvar och jobbar i dag mest med barn- och ungdomsslöjd.
 

Joomlas felsökningskonsoll

Session

Profilinformation

Minnesanvändning

Databasfrågor