Skriv ut

Ramnäs söker hantverkare

recglas Återvunna Hantverk
Ramnäs Glashytta startade sin verksamhet i december 2007. Ända sedan starten har drömmen om ett hantverkskollektiv funnits. Nu är rekryteringen i full gång och vi söker dig som arbetar med återvunna material.

Fastigheten där glashytta finns är rymlig och kan inhysa minst tre verksamheter till. I detta faktum börjar drömmen om den nya tidens hantverk, återvunnet hantverk. Glashyttans verksamhet har en miljöprofil som innefattar allt ifrån att endast använda återvunnet glas till att källsortera. Återvinningen är en viktig del i detta projekt då målet är att bygga Sveriges första fysiska hantverkskollektiv med endast återvunna material. Att bli först på marknaden kan betyda en hel del när det kommer till marknadsföring. Tanken är att alla verksamheter finns under samma tak men står på egna ben. Samarbetet visar sig t.ex. i marknadsföring, gemensamma utställningar och gemensam webshop.
Det geografiska läget ser vi som mycket bra då Ramnäs ligger ca: 3 mil norr om Västerås och har närhet till Stockholm.  

Vi som driver
glashyttan, Lena Måwe och Carl Ryd, har nu tagit ett initiativ till att göra visionen till verklighet. För att detta ska gå att genomföra behövs DU, som jobbar med återvunna material och har en bra idé!

Är du personen de söker kontakta:
Carl Ryd, Ramnäs Glashytta Tfn: 0220-351 31
eller sänd ett medelande via formuläret HÄR

För mer info om Ramnäs Glashytta klicka HÄR

logosidan

Skrivet av:
Carl Ryd