Skriv ut

Tovat Hår och Tygskor.

Illustrationer och berättelse av Hjalte Strandén. Så här innan jul kommer Tovat Hår och Tygskor nummer tre ett serie och bildfanzin av Hjalte Strandén.
Tovat hår och tygskor består av 22 sidor tung humor på världens rand.

I Tovat Hår och Tygskor får du denna gång bland annat följa Syfilis Emma och hennes möte med verkligheten. Hur hon med övermakternas hjälp ställer allt till rätta på sitt eget försupna sätt.
Tjacknallarna blir socialt kompetenta är historien om tre nallar som drabbas av socialsekreteraren
Fekalia von Schnabel och hennes utbildning i social kompetens. Historien tar en drastisk vändning när Langaren åter dyker upp.

Illustrationer och berättelse av Hjalte Strandén. Illustrationer och berättelse av Hjalte Strandén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Med Fanzinet följer i regel någon form av present så även med denna utgåva. En helgonbild och kinesiska dödspengar. Pengarna, Heaven bank Note som det var i mitt ex används som en offergåva till ens döda släktingar. Man går till sitt närmaste tempel och eldar upp sedlarna, släktingarna kan då använda pengarna för att köpa sig något att sätta guldkant med i himmelen. Tror man sig ha sina släktingar i helvetet så är det Hell Bank Note man ska offra. Gåva

Gillar du Hjaltes spalt så kommer du garanterat gilla den underfundiga och tunga humorn som Tovat Hår och Tygskor bjuder på. Fanzinet kostar endast 40 kr och ett eget ex av får du enkelt genom att kontakta Hjalte Strandén på;     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Veronica Olofsson