Skriv ut

Ibland så kan man ju undra...

lyset_kravallslojd

Vilka alla ni besökare som hälsar på oss här på Kravallslöjd är egentligen? Var ni kommer ifrån, vad ni gör och vad ni vill. En del av er är ju lite tysta, vilket ni får om ni vill det men jag och säkert många andra vill gärna veta lite mer så du kan väl försöka att uppdatera din profil, skriva en kommentar ibland så hjälper du till att göra Kravallslöjd ännu bättre.


Var bor du? Finns det redan en grupp i Communitydelen för din ort? Om inte kanske just du skall skapa en, kanske få lite nya bekantskaper eller bara visa upp det du gör? Händer det massor kanske du vill hjälpa till och skriva om det? Det kan du göra antingen via de formulär vi har här LÄNK då hamnar det du skriver direkt på sidan så vi kan publicera vid nästa publicering (varannan söndag).


Gör reklam för din grej!
Vill du göra PR för ditt evenemang så kan du lägga in det i kalenderna här LÄNK förra månaden hade vi över 20 tusen besökare så du kanske får nån fler som kommer!

Hur gör jag om...
Är det något du inte förstår hur det fungerar på sidan? Vi håller på att lägga upp en FAQ (Vanliga frågor) del på sidan så bomba oss med frågor antingen som en kommentar här i artikeln eller kontakta oss via formuläret nedan.

Ni borde..
Finns det funktioner du saknar på Kravallslöjd? Eftersom vi ständigt strävar efter att förbättra sidan så vill vi självklart veta vad du skulle vilja se för funktioner här. Det kanske inte blir av men frågar man inte så är ju risken ännu mindre!

Tipsa oss
Känner du till en intressant slöjdare, hemsida eller annat som du tycker borde uppmärksammas på sidan? Hör av dig!

 

ERROR - No fields in this form or form id=7 doesnt exist!!