Jonny Nylund, web- och designansvarig, administratör och ledamot i föreningen.
Medieinriktad bredbandsexpert med utbildning från Berghs School of Communication. 
Jonny är problemlösarensom bygger hemsidor, portallösningar och är IT Ansvarig på Gatutidningen Faktum till vardags.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">

 


Veronica Olofsson, chefsredaktör, administratör/kontaktperson och ordförande i föreningen.
Kravallslöjd är för Veronica ett sätt uttrycka sig och pröva gränser. Det handlar om viljan att lämna ett avtryck, att förverkliga sig och att ifrågasätta de satta normerna.
Med rötterna i Västerbotten och kandidatexamen i Ledarskap i slöjd och kulturhantverk, vid Göteborgs universitet är Veronica kulturproducenten som tycker tradition är lika viktig som nytänkande och mod. Veronica är varmt engagerad i föreningslivet med flera förtroendeuppdrag.

 

 

Mia Lindgren, redaktör och sekreterare i föreningen.
För Mia är Kravallslöjd ett undersökande rum där frågor kan ställas och tankar kan starta. Vardagen delas mellan jobbet som hemslöjdskonsulent på Slöjd i Väst, pluggandet av för tillfället ekofilosofi och frilansandet som kulturskribent. Mia har utbildning i praktisk vävning, ledarskap och ekonomi och sitter bland annat i styrelsen för Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund. Just nu plöjer hon tre amerikanska böcker om småskaligt slöjdföretagande och hoppas att fler ger sig in i den här branschen framöver.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
">

 


Anna Palm
, redaktör och kassör i föreningen.
Anna arbetar heltid som konstpedagog vid Skövde Kulturhus, som för övrigt invigdes 1964 och är Sveriges första kulturhus. Är uppvuxen i en traditionell slöjdkontext i Norrland men har genom estetiska och teoretiska utbildningar från gymnasiet till folkhögskola, till universitetet breddat sitt perspektiv kring skapande. Ser numera som sin uppgift att skapa plattformer där andra människor kan vara kreativa och möta skapande på olika nivåer och med olika människor. Anna drivs av tanken om kollektivet som en väg till förändring. Är särskilt intresserad av att diskutera makt- och genusfrågor genom konst och slöjd.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
">