Skriv ut

Kravallslöjd gör ett uppträde

logotitel2011_440x160Kravallslöjd gör ett uppträde under Skövde Kulturnatt fredag 18 november. Under parollen STICK UT förskjuter och öppnar vi upp för nya sätt att se och göra slöjd. Slöjd som rör om, rör ut, rör till men framför allt berör. Välkommen till en workshop i gränslandet i både stora och nödvändiga hantverkstekniker.


pressbild_foto_anna_palmKulturnatt 2011
Fredagkvällen den 18:e november genomborras Skövdes himmel av en regnbåge, med sin ände vid Kulturhuset. Till den färgsprakande plats som då uppenbarar sig bjuds alla åldrar och icke-åldrar in, fri entré! Tillåt dig att förföras och förfäras, delta, inta, uppleva. Gå vilse bland magisk musik, pirrande teater, fantastisk film, underground-bar och godast mat, prova på dans och hantverk, lyssna till berättelser från när och fjärran, inifrån och ut. Och frågan är: om man hittar hit - hittar man någonsin tillbaka?

Kravallslöjd kommer
genom Jumbostickning och Nödvändig spinning, där garn spinns av dasspapper på en slända i föremål av toaborste, får besökarna reflektera över norm, frihet i uttryck och vad som betyder. Kravallslöjds workshop syftar till att vidga synfältet generellt genom slöjd.
Välkommen att ta del av en workshop i gränslandet i både stora och nödvändiga hantverkstekniker. fredag den 18 november kl 18.00–24.00 i Skövde Kulturhus entré.
Fri entré
droppar2_100_kort
Kulturnatt 2011-vid regnbågens ände arrangeras av
Kulturförvaltningen/Skövde kulturhus med stöd av:
ABF/Ola Wirtberg, Christer Rapp, Stad i Ljus,
Restaurang Parnassen, Clarion collection Hotel Majoren,
Kultur i Väst och Soundstar.
Läs mer HÄR 
Skrivet av:
Veronica Olofsson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Veronica Olofsson