Skriv ut

SyLAN i Uddebo

intro
Välkommen till Uddebo på syLAN 24 november! Vi kopplar upp våra symaskiner mot elnätet och syr gemensamt och var för sig hela eftermiddagen och natten. Så klart handarbetar vi och snackar också.Uddebo1
Till skillnad från vanliga LAN (där datorbunden ungdom sitter i en gympasal på medhavda kontorsstolar, dricker för mycket joltcola, stannar uppe för länge, gör av med alldeles för mycket elström och får fyrkantiga ögon) kommer vi att sy! Och här spelar det ingen roll vem som är kung på att hantera nål och tråd och vem som har tummen mitt i handen.

Vi börjar 13.00 i Uddebo bygdegård och fortsätter så länge vi orkar och har lust. Målet är att försätta oss i ett kreativt flow!

Uddebo2Syr du slut på dig finns möjlighet till övernattning i sovsal i Skolhuset i Uddebo (100 kronor). Anmäl senast 20 november om du vill ha sovplats, annars är det bara att dyka upp. Gratis entré. Vi säljer mat till självkostnadspris och bjuder på snacks. Ta med symaskin och material! Uddebo logga

Föreningen Gula huset samlar människor med viljan att påverka och förmågan att förändra och är samtidigt en mötesplats. I en första fas rustar föreningen upp och bevarar kulturarvet Gula huset och skapar ändamålsenliga lokaler för konstnärlig verksamhet och hantverk. Uddebo ligger mellan Svenljunga och Tranemo, cirka tio mil öster om Göteborg och fyra mil från Borås.


Läs mer HÄR
Skrivet av:
Elin Pettersson