Skriv ut

Shoppingguide del 2: C-G Möbler och röjningstjänst


C-G Möbler Dags för del 2 i shoppingguiden! Denna gång bär det av ut till Hisingens mer intressanta delar. Tyvärr har större delen av den tidigare så natursköna ”Gazaremsan” på Hisingen i Göteborg rivits. Befästa huset, ”Helvetesmaskinen” och andra landmärken är nu borta. Men en del av områdets karaktär finns bevarad i form av antikmarknader och loppisar!
På gamla Tuvevägen 15 hittar man hittar man C-G´s. För den som exempelvis vill köpa möbler att klä om är stället idealt. Vidare finns det massor av skåp, stolar, askar och annat som utgör en bra grund för alla möjliga slöjd och pysselprojekt. I och med att de köper upp dödsbon och liknande varierar utbudet från gång till gång. Dock är det alltid mycket grejer där. Själv fyndade jag en gammal burk med Mitzis Talcumpuder (inte så mycket att pyssla med, men bra snygg). C-G´s har även en avdelning med billiga möbler som har en eller en annan skavank. Annars verkar det vara 50 % rea på olika avdelningar lite då och då.

Det finns även fler liknande ställen i området. För att hitta dessa bör man ta sig till Ångpannegatan (då ser man dom om man spanar runt lite). Efter att man varit en sväng på Antikmarknaderna och loppisarna i området kan man traska iväg till Restaurang Dubbelgården och äta kinamat. Riktigt höga halter av natriumglutamat utlovas.
C-G Möbler C-G Möbler

Man tar sig lättast till området genom att ta spårvagn 5, 6 eller 10 mot Biskopsgården och hoppa av vid Vågmästarplatsen, sen är det cirka 5 minuters promenad.

Antikmarknad
C-G Möbler och röjningstjänst
Gamla Tuvevägen 15 C
417 05 Göteborg

Telefon 031-23 40 10

Onsdag-fredag 11-18
Hjalte Strandén
Lördag-söndag 10-15