Skriv ut

Vill du delta i konstprojektet?

festivalPicknickfestivalen i Göteborg letar efter DIG/ER som skulle vilja delta i konstprojektet GET ARTIVATED under den 6 juni.

Kulturungdom hade i våras ihop med Göteborgs konsthall en utställning som hette konst+aktivism där besökarna själva fick komma in och göra utställningen.
Nu möjliggör vi för det igen.

 

En massa material finns kvar, allt från papper, färg, tejp till textilier i alla dess former, och detta förråd får vi tillgång till för att göra en interaktiv utställning på båda festival platserna, Apslätten och Hisingen. Som sagt, vi har allt material men behöver ditt engagemang.
Vi söker dig som vill ge uttryck för din kreativitet och samtidigt inspirera och möjliggöra för besökarna att ge utlopp för sin fantasi och skaparglädje. Vi erbjuder en rolig och kreativ upplevelse, ett meriterande handledarintyg och givetvis mat under dagen och resan betald.
Jag hoppas att du vill hoppa på tåget och vara med oss på Picknickfestivalen.

fest

Festivalen föddes för 7 år sen till följd av att en tjej blev misshandlad för att hon var utländsk, och en grupp ungdomar på hennes skola ville göra något för att visa att detta inte är OK. De ville göra något för och inte emot och anordnade en picknickfestival där folk skulle samlas och tillsammans visa på att mångfald och gemenskap är något bra som man ska kämpa FÖR och inte emot. Första året kom 500 besökare och förra året hade vi 8000 besökare.
fest2 

I år kommer vi att göra två festivaler en på Apslätten, Kålltorp och en på Svarte mosse, Västra Hisingen. Våra festivaler handlar mycket om att få en upplevelse och att känna sig engagerad och delaktig i det vi gör.
Så förutom en musikscen så har vi andra utställningar och aktiviteter för våra besökare. Allt från ett barnområde med cirkusskola, hoppborg och skrivarskola till vårt senaste projekt där vi hoppas att DU vill vara med och ...
GET ARTIVATED
den 5 juni med förberedelser och 6 juni under festivalen!

Sista anmälningsdag: 20 maj.


För mer info och anmälan ring eller maila till
anna.reimegard(a)picknickfestivalen.se
0763-404 666

Skrivet av:
Anna Reimegård