Den här veckan är bloggen MIN

Written by Anna-Lisa Persson. Posted in Anna-Lisa Persson

Godmorgon den här veckan kommer jag att husera på denna sida. Jag är Anna-Lisa Persson, bloggar i vanliga fall om textil på Fröken textil. Jag arbetar med slöjd som projektledare för Slöjdkunskaper som säljer och även som vikarierande hemslöjdskonsulent i textil slöjd i Sörmland. Fast jag bor i Stockholm, och har så gjort mest till men också lite från sedan 1998. Fast jag är och förblir hälsing i själ och hjärta.

annainstruerar1

Här instruerar jag ett barn under en workshop i Hälsingland

Min slöjdvecka skulle börja med att jag i tjänsten åkte till Västanfors hembygdsgård. Nu på morgonkvisten visade det sig dock att hon jag skulle besöka fått förhinder. Och klockan är för mycket för att åka till Nyköping så jag får helt enkelt jobba hemifrån. Så idag blir det datorjobb, eldning, barnhämtning och säkert någon slöjd.

/Anna-Lisa

Taggar:, ,