Ska du till bokmässan i helgen?

Written by Nathalie Sjögren. Posted in Nathalie Sjögren

Ni har väl inte missat att det är bok- och biblioteksmässan i Göteborg nu i helgen? Som författare jag är ska jag dit, men tyvärr inte för att signera eller sälja mina böcker (mitt förlag är inte med på mässan). Men den antologi där min novell är med kommer att säljas och i samband med det är det ett steampunkmingel i monter A02:47 kl 14-15 på fredagen. Det tänker jag gå på.

Hur kommer jag att se ut? Jo, klädd i en steampunkkjol som jag har sytt själv och korsett. Ungefär så här:

image

Nu ska jag bara komma på vilken frisyr jag ska ha. Att fixa egen frisyr är ungefär som att pyssla – roligt. Jag kan gärna fixa och testa med mitt långa tjocka hår. Jag får väl se om jag gör samma sak som förra gången (på bokmässan Andra Världar i Jönköping i våras) eller om jag kommer på en ny steampunkfrisyr.

Nu ska jag sätta mig och nåltova klart dockan Naruto (se tidigare inlägg).

Taggar:, ,