Slöjdgåvor

Written by Anna-Lisa Persson. Posted in Anna-Lisa Persson

Det vanliga är nog att jag ger slöjdgåvor. Efter att jag varit på Go kväll för två veckor sedan hände dock något konstigt. Fast väldigt roligt. Först kom det fina mail där tanter, eller om de föredrar att kalla sig damer eller kanske tjejer? Jag själv älskar ordet tant, är en tant och använder tant som något fint, fast jag har förstått att det är olika det där.  I alla fall skrev de fina saker om hur bra de tyckte jag va. Som fanmails, mina första. Sedan kom presenterna. Och bra presenter inte underkläder eller så, utan saker jag faktiskt vill ha och har nytta utav.

I reportaget på Go kväll satt jag och virkade i sysilke med virknål nr 15. Den storleken är svår att få tag på och jag är väldigt rädd att bryta av den jag har. Men så kom då ett kuvert med två små nålar. En medskickad bara som stöd för den tunnaste.

virknålar,15

Så nu har jag plötsligt 2 nr 15! Så att jag kan fortsätta virka med sysilke utan att riskera att bryta av min enda nål.

Sedan kom ett kuvert med mer virknålar, dessa inte lika tunna. Men ack vilket bedårande virknålsetui.

virknålar,2

Fullkomligt älskar att det ser ut som ett cigarrfodral men med ett så mycket bättre innehåll. I det ska jag ha mina tunnaste nålar så att de överlever länge.

Så här kan det se ut när jag flerfärgsvirkar med sysilke och virknål nr 15:

sysilkevirkning

Så slutligen: Tack alla fantastiska tanter och damer för att ni är så snälla och bra!

 

 

Taggar:,