Varför behövs Hjärtekatten?

Written by Therese Hjärtekatten. Posted in Hjärtekatten

Här skulle jag kunna skriva en lång och tårdrypande text om sjuka bebisar och sjukhussängar. Men det tänker jag inte. För Hjärtekatten handlar inte om sorgliga berättelser och ledsna familjer, utan om glädje och hopp och tröst. Jag tänker inte tala om för er varför ni ska bidra, jag tänker visa er istället. Det här är anledningarna.

Enya

Enya

 

Harry

Harry

Folke

Folke

 

Robin

Robin

 

Jack

Jack

 

Tyra

Tyra

Det finns många sätt att stödja Hjärtekatten och ge ännu fler hjärtebarnsfamiljer lite glädje. Man kan givetvis göra en katt eller ett syskondjur, men även de som inte handarbetar kan bidra.

Allt du behöver göra är att bestämma hur katten ska se ut, ge den ett fint namn och betala 75:-. Så virkar en av våra stödvirkare en Hjärtekatt åt dig! Den märks sedan med sitt namn och ditt namn innan den skänks vidare till barnhjärtavdelningen i Göteborg eller Lund.

Så här går det till
Gå in på Deisy Designs webbshop och välj färg på din katt i färgkartan. Garnet heter Drops Muskat och du ska välja en färg till kroppen och en till nos och tassar.

Ge Hjärtekatten ett fint namn.

Skicka ett mail till info@deisydesign.nu där du anger vilka färger du vill ha på garnet, ditt namn och kattens namn.

Sätt in 75:- på Deisy Designs pg-konto: 4 27 14-6. Mottagaren är Deisy Design, och märk insättningen med ”HK” och ditt namn.

Dessutom böver vi alltid hjälp att sprida vårt budskap på alla möjliga sätt, i medier, på bloggar, i din garnbutik, på anslagstavlan vid Konsum. Överallt. Maila oss på hjartekatten @ gmail.com om ni har frågor eller vill ha ett flygblad i pdf-form att skriva ut.

Till slut vill jag tacka för mig och för att jag fått blogga här under veckan. Det har varit jätteroligt! Vill ni fortsätta följa Hjärtekatten gör ni det bäst via vår Facebook-sida eller bloggen.

Trevlig helg!

Taggar:, , , , , ,