Kommunlagret

Written by admin. Posted in Sanna Lundberg

[14:55]

 

Såja. Har upptäckt att jag har varit väldigt inaktiv här i bloggen, dock har jag gått omkring och tänkt på den i princip varje dag.

 

  

Härom dagen så fick jag för mig att jag skulle ta mig ut till Gimonäs och returmarknaden som finns där. För det mesta så är det mest möbler och skidutrustning det som finns i deras utbud. Och förstås en massa porslin och böcker. Priserna där är bara att bocka och buga för; min fader fann bland annat nya högtalare där som osade 50tal, inget fel på dom alls. Efter att ha vandrat omkring ett tag där i det stora lagerutrymmet så upptäckte jag att det fanns en trappa upp på en övervåning också; något som jag inte har noterat tidigare. Väl där uppe så fanns det en hel del böcker och till min lycka; en massa tyg! De hade förutom de tyger som var tillsalu; också fyllt en hel korg med tyger och gardiner som var gratis. Jag hittade några fina retrotyger där i som inte var fy skam. Så umebor; ett tips är att dra dit när tygförrådet börjar tryta!