Knätofs # framtid

Written by Knätofs Knätofs. Posted in Knätofs

När vi var med på marknaden Upmarket i Trädgårdsföreningen i Göteborg under kulturkalaset i somras fick vi ett hedersomnämnande för fin presentation och blev inbjudna att göra en utställning i Palmhuset. Vi blev mycket glada! Ganska snabbt kom vi fram till att vi skulle utgå från den miljö som är i Palmhuset och förändra den. Så här skrev vi i pressreleasen.

En lekfull vår spirar i Palmhuset där formgivarna bakom företaget Knätofs får djurlivet och växterna att frodas. Stickade former har tagit plats i vegetationen för att väcka åskådarens uppmärksamhet och kittla fantasin. Längs stammarna kryper färgglada djur och palmerna har fått färgglada kottar.

Vi utgick från former som vi har i accessoarerna i vår kollektion och förändrade proportioner och färger, det blev mycket effektfullt och fungerade fint i miljön. Det är så här vi på Knätofs skulle vilja jobba, både med en kollektion produkter som vi säljer samt kunna göra roliga utställningar ibland. I framtidsplaneringen ingår också idéer på att samarbeta med andra företag, något som vi diskuterar med plattformen Drivhuset. Där får vi hjälp att analysera Knätofs och att börja tänka i nya banor inför framtiden som vi hoppas tar oss till många härliga platser!

Tack för oss – kika gärna in på vår hemsida www.knatofs.com

_SVE0594-P

knatofs_tradgardsforeningen_1