Plockar ihop

Written by Lillemor. Posted in Lillemor Elfgren

Jag börjar den här veckan i vad som kanske verkar vara fel ände. Nämligen med ihopplockning.

eld

I helgen var det årets julmarknad på Västerbottens museum, där jag jobbar som programsamordnare och i och med det ansvarig för julmarknaden. Det är mitt andra år som ansvarig, men nog är det nervöst ändå! Kommer placeringarna att fungera, kommer det snö, kommer det regn, har vi tillräckligt med personal, kommer det besökare och så vidare.

Men allt blev väl! Jag har inte hunnit sammanställa allting än, men med ca 100 utställare, främst från Västerbotten men även från Finland, Norge och Lettland, snö och kanske lite väl kalla vindar ibland. Hur många som besökte oss har jag inte klart än, men tror vi landar på över 30 000 besök.

Taggar:,