Snabbvävning

Written by Lillemor. Posted in Lillemor Elfgren

zoom

 

Ja jag gillar prylar. Och även slöjden är en materialsport så jag tar varje tillfälle i akt att utöka min arsenal av slöjdredskap. Bland mina senaste investeringar är en zoomloom. Det är en liten smart vävram, gjord för att vara lätt att ta med och lätt att väva med. Det går precis 7,2m garn så jag kan använda upp restgarner och det är lätt att beräkna att garnet räcker till en ruta. Så jag har påbörjat en hel del ambitiösa projekt med handvävt av handspunnet där jag hoppas att så småningom kunna erbjuda dessa handvävda produkter såväl i min webbutik www.limmo-design.se som hos mina återförsäljare.

Jag har dessutom blivit så förtjust i denna lilla ram att jag kommer bli Sveriges första återförsäljare. Så nu går jag och väntar och väntar på att ett paket från USA ska anlända och jag kan frälsa slöjdarsverige med småvävar!

Taggar:,