semestern

Written by Karolina. Posted in Karolina Norlin

Hur ens semester kan va på viset ni!  

Lillasyster dök upp vid tiosnåret, som uppgjort, och vi började raskt med genomgång av ”hur man använder sig av grundmönster”. Efter en hektisk period av sömnadsbeställningar och modevisning samt kollektionsplåtning har jag lejt syster Emilia till att hjälpa mig styra upp tillvaron. Under de närmsta två veckorna ska vi hinna med att sy upp grundliv, grundklänningar (bra att ha inför kommande sömnadsbeställningar), fota mina smycken till kommande hemsida, återvinna provklänningar och spillbitar i form av väskor, plånböcker och halsdukar. Förutom detta ska vi båda jobba på Folk och Dans i Svaben måndag 2 juli och Woxstockfestivalen (Länk)  Fredag 6 juli. 

 En hel del att göra alltså och det känns fint! I takt med att magen växer ökar också min längtan efter en mer städad tillvaro. Nu jäklar ska det tas reda på! Hoppas kunna leverera nåra bilder på spillbitsväskor och kanske nån spillbitsscarves innan veckan är över. Till dess får ni hålla tillgodo med en tjusig flicka iklädd en kopia av en av den klänning Christina Ricci bär i slutscenen av filmen Sleepy Hollow. Jag har försökt återskapa ett så lika mönster som det bara går och med tanke på den korta tid jag haft på mig är jag nöjd (Se nedan). Ses snart!