Måndag

Written by Petra Eleonora Eriksson. Posted in Punkslöjd - Petra Elonora

Photo 2014-04-03 13 30 50Jag började min dag på Västerbottens läns hemslöjd och jobbade ikapp lite administrativt efter förra helgens trädgårdsmässa och helgens textilinvigning. Jag var ensam på kontoret eftersom det var möte i Stockholm om hemslöjdens stora utställning Next Level Craft som ställs ut i juni. Min handledare arbetar hemifrån några dagar i veckan eftersom hon bor en bra bit ifrån Umeå och idag var just en sån dag. Fint att det går att lösa så tycker jag.

2013-12-15 20.50.52Efter praktikjobbet susade jag förbi Kollektivet för att träffa min kollektivkollega Ann som hjälpte mig med min momsredovisning. Av någon anledning krullar sig hela mitt inre när jag läser blanketter från Skatteverket och liknande. Nu har jag lite bättre koll. Jag fick lite backning på min bokföring, det blir lättare om jag summerar och kontrollerar efter varje månad, och en månad per blad. Jo, jag skriver för hand. Tänker att jag behöver lära mig fysiskt först innan jag vågar ta in alla siffror i den abstrakta datamaskinsvärlden.

Photo 2014-04-12 17 39 14Efter middagen var det dags att jobba lite. Då ser jag ut så här eftersom jag arbetar åt Maria Lilja. Varför ska jag berätta senare i veckan. Jag ritade upp mönster för en vattentunika i stl 40 efter skiss från Maria. Det är något rogivande över de raka rena linjerna när jag ritar mönster. Myskväll alltså.
Så kan en vanlig dag se ut för mig under mina barnfria veckor.

 Sov så sött och vakna med hälsan!

                    morfars visdomsord.

Taggar:, , , , ,