Ny vecka, Hej alla!

Written by Kajsa Rolfsson. Posted in Kajsa Rolfsson

DSCF8199

Hej!

Mitt namn är Kajsa Rolfsson och det är jag som kommer blogga på Kravallslöjd denna vecka!

Jag är stationerad i Kristianstad i Skåne och jobbar just nu som frilansande designer med inriktning på grafisk design och mönster och såklart hållbarhet. Jag har tidigare en examen i design med inriktning hållbar utveckling och har jag nu gått ut en ettårig textil linje på Önnestads folkhögskola.

Jag brinner för hantverk, mönster, grafisk design och hållbar utveckling. Mönster och ornamentik har alltid fängslat mig, det är något speciellt med dess rytmik och förmåga att berätta något som hänför mig. Jag vill inspirera, beröra och berätta något med min design och där tycker jag mönster är ett alldeles ypperligt medium.
Samtidigt som jag jobbar som frilansande designer så jobbar jag nu i sommar även som personlig assistent. Denna vecka kommer jag att jobba mestadels natt och har därför förberett ett antal blogginlägg som jag kommer varva med lite live uppdatering på dagarna. Jag kommer bland annat skriva om mitt skapande, mina favoritböcker, om hållbar utveckling och om hur jag ser på hantverk och textilier.

Jag har en hemsida som finns här, Instagram, och en webbshop som ni hittar
här på Nordic design collective

loganordic

Taggar:, , ,