Julia och Jåanna hälsar på

Written by Julia & Jåanna. Posted in Julia & Jåanna

När vi först blev tillfrågade att blogga för Kravallslöjd var det första vi tänkte ”Blogga? Känns inte det jävligt 2008?” Sen tänkte vi att ”Slöjd? Det håller ju inte vi på med.” Sen tänkte vi att detta kan vara ett bra sätt att liksom spread the word, preach to the choir, ja ni fattar. Vi jobbar ju – nästan uteslutande tillsammans – så vi tänkte att vi skulle snacka lite om det här med gruppdynamik, att jobba med andra idioter. Som den läskiga konstchefen eller gamla galleristen. Vi kan lätta er med att de oftast inte är läskigare än såhär: https://www.youtube.com/watch?v=H-QVuiis0B4

Eller ännu värre, någon som klagar på allt (som Jåanna tyckte att Julia gjorde) eller att jobba med nån som går runt med livsfarlig blick och ser arg ut (som Julia tyckte att Jåanna gjorde). För det ungefär det vi tyckte om varandra, när vi tassade runt på Skövde Konstskola år 2009. Mer om det någon annan gång. Vad vi egentligen vill säga är att en läxa att lära ofta är att de som man inte tror att man går bäst ihop med är de som man har störst utbyte av. TAG LÄRDOM! Något annat vi tänkte skriva om – föutom att berätta lite om oss och vad vi håller på med – är det här med att sätta ihop ett projekt. Vi kommer ju att berätta lite om Avtryck och hur vi tog oss dit från Almedalsveckan 2013.

Men det tar vi imorgon.

Puss,
Julia och Jåanna

Taggar:,