Klotter och lappar

Written by Hjalte. Posted in Hjalte Strandén

Jag spanar ofta efter intressant klotter och roliga lappar. När folk klottrar eller sätter upp kosntiga anslag skulle man, med lite god vilja, kunna säga att det rör sig om en sorts hantverk. Dessa företeelser tycker jag är så pass intressanta att jag börjat dokumentera dom.

Men var hittar man då klotter och lappar? Roliga lappar kan man oftast hitta på offentliga anslagstavlor. Jag har hittat alltifrån förvirrade utläggningar om kommunismens brott till erbjudanden om nakenmodeller. Av ovanstående vet jag knappt vilket som är mest otäckt?! Sen ska man inte underskatta de konspirationsteorier man ibland stöter på. Även där har jag en del spännande exempel. Vi har bland andra mannen som är förföljd av alla världens hemliga polisorganisationer.

Klotter återfinns givetvis främst på väggar, annars är ju offentliga toaletter bra platser att leta på. Jag har en personlig favorit från Umeå. Klottret är borta nu. Men som tur är hann jag dokumentera det. Visst är det fint? vad tänkte personen som skrev det här? Är det humor eller allvar? Frågorna är många. Om någon eventuell läsare har svaren så får du gärna höra av dig!

dubajs.jpg