Lite olika

Written by Anna. Posted in Anna Palm

Oj vilken härlig helg. I torsdags fick vi med oss 3 liftare, en från skåne och två från finland. Det var riktigt intressant. Jag vart lite peppad på att testa men jag får nog bli lite modigare först. Tid är allt man behöver sa de ..och tålamod. Det verkar finnas ett visst lugn i att lifta, det enda negativa verkar vara oljudet och lukten vid vägkanten. Vi släppte av dem efter fem mil.Själva åkte vi på semester till den friska naturen. Några dagar i fjällen kan verkligen göra susen. Visst har ryggsäcken varit tung vissa sträckor och visst har det varit sjukt kallt om nätterna och att gå över myrar och genom ensnår är inte någon lätt match. Men lätt värt för att ta sig fram till en lugn plats att slå läger på.

Med snöfläckade berg och små knotiga träd i ryggen, är det så lätt att sätta sig ner vid en sjö, sluta tänka och bara lyssna på det kluckande vattnet mot stenarna.

Fyra stycken snåttren (=hjortron) fick vi i oss under vägen hem. De flesta inte mogna ännu och blåbär fanns det inte alls, men gott var det.

Har fått ner lite streck på pappren jag hade med mig. Inte många men några.. Jag tränar. Det är en bra tanke, det känns inte så pretentiöst då. Kanske är de små strecken en början till lite andra saker..

Det bearbetas för fullt just nu i kroppen och tanken. Alla färger, alla former alla känslor… Vad som händer återstår att se.

Imorgon väntas gott väder och kanske en dag på stranden..

Demonerna tycker inte om frisk luft. De vill att man ska ligga kvar i sängen och vara kall om fötterna.

Jag tackar för mig, lite ursäktande då inläggen inte handlat så mycket om de saker jag egentligen velat få ur mig här på Kravallslöjd. Nåja, en kan inte göra allt på en gång.Tack och hej.

Ha en fin vecka!

 fjallskiss1.jpg