Written by Julia. Posted in Julia Holm

När jag blev tillfrågad om jag ville blogga här en vecka tänkte jag :Jaaaa!!! Jag har jättemycket att skriva om. Nu sitter jag här och tänker att jag borde börja med något inledande och inget av det jag har tänkt skriva passar riktigt… Ni får hålla till godo.

Vävt Lovecraft- monster

Jag går som sagt på textillärarutbildningen i Uppsala och när vi slutade terminen för ca tre- fyra veckor sen var jag så trött på att skapa och dränerad estetiskt att jag inte trodde att jag skulle röra något hantverkande på hela sommaren. Fel hade jag, på dessa veckor har jag hunnit skapa en smått imponerande liten hög och även göra klart en del som har varit liggande. Inte så förvånande kanske, jag är en av de där som ”andas” och lever genom hantverket, säkert som en hel del andra här på Kravallslöjd, men jag orkade inte. Jag tycker inte om att skapa på kommando, eller; visst det kan jag väl göra men när lärare inte tar med i beräkningen den tiden det tar att fundera ut hur man ska utforma något i beräkningen för hur lång tid det faktiskt tar att göra men ändå kräver en genomtänkt produkt så blir jag lite sur och ganska stressad. Sådärja, nu har jag fått gnälla av mig på mina lärare också.

Nu ska jag och min inneboende gå och snoka i områdets container som alltid är full med en massa godsaker i möbel- och meterialväg i flytttider. Igår hittade jag ett dockhuvud som ska få bli blomkruka, vi får se vad den Gröna Gudinnan har åt oss idag….