Hösten kommer med stormsteg…

Written by Rebecca. Posted in Rebecca Bjelkenhoff

Nu har hela helgen gått åt att packa upp alla kläder jag köpt på utförsäljningen. ”Halledá” med grejor, jag kommer aldrig att få plats med allt i våra små garderober. Vi har å andra sidan stora garderober men inte för allt det här! Det får helt enkelt ligga kvar i pappkassarna så länge. Något som stört mig i helgen, var att jag missade försäljningen av diverse kostymer på Kungliga Operan i Sthlm. Det kommer att dröja länge innan jag kommer kunna släppa det där. Jag har frågat mig många gånger i helgen varför man inte bor i Stockholm?!

Det har varit roligt att skriva på Kravallslöjds bloggen den här veckan. (Min debut som bloggare). Som några andra här har skrivit, har inte alla mina inlägg varit hantverksrelaterade. Med min kaotiska/stressiga vecka som varit, med allt jobbsökande mm, har jag inte kunnat fokusera på särskilt mycket. 

Nu ska jag dricka färsk varm äppel & kanel must och välkomna hösten utanför. Är det någon som undrar något om mitt hantverk eller sömnad, är det bara att höra av sig. 

Mange Tak, Rebecca