Hösten är här hösten är härlig!

Written by Erika. Posted in Erika Sandberg

Nu är äntligen hösten här! Hösten är min absoluta favoritårstid och det av många orsaker. För det första så är det äntligen normal temperatur, man känner att man kan andas igen och luften är klar och skön. Det är vackert överallt, nästan, och en känsla av möjligheter ligger i luften. Hösten känns alltid som ett litet nyår, nya saker, nya människor och man vet inte vad som kommer att hända men man vet att NÅNTING kommer att hända som man inte kunnat förutse.
Just nu är det väldigt mycket som händer som är sprajtans nytt för mig. Ny stad, nytt hem, ny skola.
I fredags kom jag till Stockholm, i lördags flyttade jag in i mitt, Nisses och Kristins nya fina lilla hus ute i skogen och i går började jag skolan. Än så länge är allt frid o fröjd, förutom den chokerande upptäckten att kollektivtrafiken tar ungefär dubbelt så lång tid på morgonen än på kvällen. Min vana trogen kom jag för sent till skolan, trots väldigt nogrannt kalkylerande med busslistan i hand. Nisse hade en hård första natt i huset också, han skrek o skrek och verkade tycka att ännu en flytt var en väldigt dålig idé fram tills att han på morgonen fick syn på hönsen som spatserar i trädgården, då tystnade han och stirrade andaktsfullt på deras märkliga gång på våran altan, och har sen dess varit den lugna och fina kisse han brukar vara.

Nu ska jag iväg o ta båten till Slussen, vi ska skriva på kontraktet för huset idag så att det verkligen är vårat o sen ska jag hem, mot ett hus vid skogens slut där jag ska plocka in äpplen och sortera broderipapper tänkte jag.

Tills vi hörs igen, lev o må o glöm inte bort att även en kort tråd är en tråd.

Erika