Slutet!

Written by Amelie. Posted in Amelie Wallenbro

Skönt att få kommentar från Veronica om att jag inte ska ha prestationsångest.. =) Tack! Fast ändå, jag hade ju tagit det som ett uppdrag: att skapa nåt nytt varje kväll… =/

Mitt vanliga jag hade haft tokångest just nu, sån är jag! Men näe, jag tänker inte ha det. Jag får istället finna mig i att det inte fungerade hela vägen. Man får misslyckas ibland, det är säkert! =) Fast jag måste ju erkänna att jag helst inte gör det… ;)

Helgen har försvunnit i rasande takt & i morgon är det dags att åka till jobbet igen. *sucka* Där är jag ju faktiskt också kreativt emellanåt. Hittar på lite nya grejer i annonserna. I fredags var jag väldigt innovativ och gjorde en tennisplan som bakgrund till en annons om minitennis hos en tennisförening. Det blev jättefint! =) Och jag blev nöjd!

Nu väntar några slappa timmar innan jag tänker krypa ner mellan lakanen och lämna denna vecka efter mig. Det var kul att blogga! Verkligen kul att få förfrågan från kravallslöjd om jag ville ställa upp… =) Önskar bara att jag hade haft lite mer tid och ork…!