Mycket väsen för ingenting.

Written by AnnaMaria10. Posted in Anna-Maria Odén

Ibland står det bara still i huvudet. Orden saknas och när jag försöker tänka en förnuftig tanke så är det som om hjärnan stod på E4an, jag ser alla bilar, men de svischar bara förbi och det är omöjligt att fokusera på en enda för att se detaljer.

Lite så är det nu. Jag har massor med idéer som poppar upp, men de är inte på ytan tillräckligt länge för att jag ska få grepp om dem och göra något av dem. Några SIPPor försöker få min uppmärksamhet, några nya projekt vill bli startade. Resultatet är noll. Inget händer.

Samma sak är det med bloggandet. Jag har så mycket jag vill säga och skriva om, att allt stockar sig och fastnar i dörren. Jag har en tanke om syjuntor och hur de har förändrats genom tiderna. En annan tanke om min väg i hantverket, från skolslöjden via pysselmys till något som liknar beroende och stolt slöjdare. En djupdykning i barndomens alster kanske? Ett ode till slöjdaren?  En kärleksvisa till knivar i synnerhet och verktyg i allmänhet?  Funderingar kring ordet Kravallslöjd? Hur rebellisk är jag?

Men det är överbelastning på intranätet i hjärnan och inget vettigt följer på de korta idéerna. Jag är helt enkelt för trött. Fredagar är helt enkelt inga bra dagar för mig vad det gäller hemslöjd. Ska nog helt enkelt ta mig ett glas vin och läsa klart tidningen Hemslöjden som kom i veckan.

(en tidning som jag varmt rekommenderar, hur skön som helst.)