Kravallslöjd 3 år

Written by Veronica. Posted in Veronica Olofsson

Idag fyller portalen Kravallslöjd 3 år.

Redan tre år, helt sjukt vad tiden flyger fram. Känns inte så länge sedan som vi satt natt och dag med att få ihop det sista inför premiäröppningen av portalen. Jag minns att det de sista veckorna innan fanns så många post-it lappar på mitt skrivbord med ”Att göra” att jag var tvungen att gå över till att skriva på A4 papper istället, det blev 8 papper fulla och i snitt 5 timmar sömn per natt de sista två veckorna innan. Minns det som i går när vi på utsatt tid äntligen kunde slå upp portarna till mötesplatsen som nu blivit ett begrepp.

19 april 2007

Kravallslöjdsresan har varit otroligt rolig och lärorik och jag skulle inte byta det mot något. Att få vistas i en miljö, som möjliggör möten med människor med ett starkt kreativt skapande intresse är något som triggar igång det egna design tänket. Det är verkligen ett tips till er alla som känner att ni är kreativt dränerade efter vintern, beblanda er!

Idag bjuds det på tårta.
Ät med ögonen, slöjda med hjärtat.
/Veronica