Många projekt…

Written by Ellen10. Posted in Ellen J Weist

Jag står på jobbet och plockar upp hobbyknivar, skärunderlägg och taperunners när jag översköljs av känslan Jag måste hem! Jag måste hem och skapa! Känslan smet troligen ut ur munnen på mig också för en kollega tittar skeptiskt på mig och tapen i handen. Går du igång på det där!?

Hemma har jag lite för många projekt på gång – samtidigt. Två ulltavlor, änglar, broscher, ringar samt halvfärdiga mobiler. Det mesta är till en utställning på Ninas Café i Stenungsund på lördag. Mobilerna ska till butiken Bytt & Blandat i Ljungskile. (Någon som vet var jag kan få tag på bra träringar till upphängningen?) Ja, detta ligger framme. Ja, jag har en ovanligt tålmodig man. Ja, detta är en ovanligt kreativ period – till och med för mig.

Men, det jag vill hem och skapa när jag står där på jobbet har inte med pågående projekt att göra. Jag har så många vackra papper liggande hemma sedan rean i somras. Jag vill hem och använda dem, göra kort, eller kanske en lampa, eller en tavla …

Jobbet, det är Panduro Hobby i Göteborg. (I alla fall än så länge. Jag har varit tjänstledig i två år och pluggat webbdesign, men det är en helt annan historia.) Panduro är en slitig men härlig arbetsplats. Vi får höra om människors många olika projekt, en del får vi faktiskt se när de är färdiga och dessutom får vi ge bort idéer. Synnerligen inspirerande!

Att bli inbjuden att gästblogga här faller också under Synnerligen inspirerande! Det ska bli en rolig vecka – det känner jag på mig!

Taggar:, , ,