vad hände rom jag tröttnar?

Written by Ingrid10. Posted in Ingrid Esbjörnsson

jag har ju förklarat att jag älskar det jag gör och jag har verkligen slöjdat hela mitt liv, så när jag funderade på om det var det jag ville försörja mig på så funderade jag på om jag tog mitt bästa fritidsintresse och riskerade att förstöra det. för det är alltid en risk när det börjar handla om prestations krav och pengar. men jag har fritidsintressen. dels så har jag ju textil slöjd… och det kanske inte är så långt ifrån att byta material. men i textil har jag långsamma projekt som att sticka, brodera och återbruka, inget jag skulle vilja sätta i produktion och försöka göra pengar på.

jag har också folkmusiken! inte slöjd alltså. som igår när jag åkte in till linköping och spelade med mitt spelmanslag strängar och rör, ett väldigt trevligt gäng.dom får jag träffa varje vecka, tur att jag lärde mig spela när jag var barn.

jag tycker om att vara ute i naturen, laga mat, umgås med vänner, läsa kloka böcker, dansa, jogga… ja, jag har helt enkelt andra intressen än slöjd, och jag tycker det är viktigt.så jag blir nog inte så deprimerad om jag bränner mitt intresse för trä. det är som i naturen, med mångfald rasar inte allt om det händer nåt.

Taggar: