Tack för den här gången!

Written by Linda. Posted in Linda Lundström

Jag vet jag sa att jag skulle tala om päls skinn och läder men det blir inte av. Det är ett ämne som jag funderar så mycket på och jag vill inte hasta ur mig något inlägg om det. Jag är en trött hårt arbetande student ikväll och hela helgen och förra veckan så, kanske köttslöjds åsikter och tankar en annan gång.

ISTÄLLET ska jag nu visa mina sista och avslutande bilder på mitt vapen och min hjälm, här kommer dom!

min hjälm röd och fin. Oretucherad bild, Björn har inte photoshop på sin dator och jag vill inte sitta vid skolans datorer till klockan 12 på natten. Lite vett får man väll lov att placera någonstans

Sen förstår jag min inte riktigt på kameran. Jag vet inte om det är det att den är gammal och dålig eller om det är jag som bara inte är ett geni på system-kamera hööh.

vapen! panga pang! Dumt med den här var att jag fixat en ordentlig avtryckare som gjorde så att en lysdiod lös rött då man tryckte av…men så slutade den fungera. Och så skulle jag visa för en klasskompis att den var trasig, och så sa han ”men den fungerar ju..” och det gjorde den också… ett tag till, men nu fungerar den inte längre. Men jag har ivarjefall lärt mig hur man kopplar sladdar och sånt och vad de ska ha för batteri för att det ska fungera. Jag tror jag brast på det att jag inte riktigt kom ihåg hur man löder. Jag har gjort det senast i högstadiet lixom!

Men nu så ska jag skicka dessa bilder till min lärare och gå och lägga mig. Jag tackar så mycket för mig och för den här veckan! Hoppas ni tyckt det har varit roligt att läsa om vad jag har för mig för fuffens!

Slöjda på nu! Det ska ivarjefall jag göra, nu när den här stora skoluppgiften är avklarad : )

Hejdå mentala kramen till er alla!

/Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Taggar:,