Sköna helg välkommen!

Written by Lina. Posted in Lina Westin

Hej helg! Whiiii, va skönt! Är lite utpumpad.
Det var dock en bra dag idag, trots lite bakfylla ;) Cissi, min kollega var tillbaka från Italien och det var kul att se henne. Jag kirrade lussebullar, som sagt. Och glögg! Men då huset fortfarande renoveras, fanns det ingenstans att värma den. Vi drack den kall, men det var helt okej.

Vi har tittat på förstaprover på väskor idag. En killväska för AW08 kändes lite för feminin, och vi diskuterade vad man kunde göra åt det. Jag gillade proverna! Vi har ett samarbete med ett garveri i Tärnsjö, och de gör rediga, snygga grejer. På tisdag ska vi åka dit och göra affärer! ;)

Annars har jag ryckt in lite här och var idag. De var i full gång med avprovning på damsidan, så mönsterkonstruktörerna behövde hjälp. Jag mätte av lite andraprototyper och förde in all information i prydliga Excelprogram. Jag har blivit en Excelprinsessa! Kommer ihåg när jag var yngre, vad jag bara inte kunde förstå vad Excel skulle vara bra för. Nu är jag en riktig nörd, som till och med föredrar det programmet före alla andra Office-program.

Nu ska jag på Vicefest. Jag vet, det är lite pretentiöst, men mina polare i the Scrags spelar…*pöss*
Banner!