Lussebullskvinnan!

Written by Lina. Posted in Lina Westin

Ja, det är jag det! Igår tröck jag en sisådär fem stycken. Sen ytterligare nån inatt…Och i morgon blir det eventuellt bak.

Igår gick jag till Vicefesten. Hade tänk ta EN öl, se Scrags och sen gå hem. Men givetvis stötte man ju på folk. Den första jag ens såg förutom vakterna var såklart en gammal Gävlebo (som jag alltså!). Sen när jag kom in var det kört..hej & hå vad jag socialiserade. Stötte på en fashionabel kollega ;) Vi hängde hela kvällen, och svängde lurviga. Det var nog den bästa Vicefest jag har varit på hittills.

Idag vaknade jag upp på andra sidan stan. Oerhört inspirerande…Köpte en lussebulle, tog tåget till Skanstull, bakade bröd och väckte Jenny (kexet jag bor med) för frukost. När vi käkat färdigt vid cirka 16, drog vi en repa på söder i det strilande decemberregnet. Tillslut hamnade vi på Kronan i Gamla Stan där vi värmde oss med latte & muffins. Alla lussebullar var slut tyvärr.

Nu jobbar Jenny och jag sitter ensam och lyssnar på musik. Har dissat alla alkoholiserade festerbjudanden för denna kväll. Det är jag och macen istället. Har lekt lite i Illustrator. Mer kreativ än så tänker jag inte varSötis…a nu.

I alla fall laddade jag upp lite gamla bilder från hösten. Tänkte dela med mig av en fin målning från viadukten vid mig I BORÅS! Den räknades väl som kladd, så kommunen tvättade bort den en dag efter. Tack och lov att jag passerade med kameran innan. Nån som vet vem som målat??????

Kram***