Där de härliga lagrarna gro

Written by Anna Schn. Posted in Anna Schön

Ha! Efter att ha letat på Hötorgshallen men inte hittat några lagerblad (men däremot en mycket god vegetarisk wrap!) tog jag mig i duggregnet till Östermalmshallen, och där bland grönsakerna stod två stycken små, små lagerträd! För 45 pix var det ena mitt och dagen var räddad.. Fotosessionen gick utan tillstötningar och mitt motiv är nu på gång. Lysande!

Förmiddagen idag var seg och sömnig, så jag tog någon extra timma hemma innan jag vågade mig ut i kylan. Denna timma spenderade jag med att skicka ut bekräftelsemail på vantbeställningar och gå igenom listor över vantar som ska fixas i helgen. Fortfarande inget ljud från Chiranjivi i Nepal dock, vilket inte är bra. Jag ska ha leveransen här den 10:e är det sagt och då bör han just nu vara i full färd med att skicka den om det ska funka. Nåväl, jag ska inte ta ut något i förskott..

Klockan har sprungit iväg och redan blivit 18, men datorkrångel gör att jag inte har kommit iväg hemåt ännu. Det är lite dumt då det står två fönster hemma och väntar på att bli renoverade. Dessutom väntar en halvgosig katt och en helgosig karl också, så nu får det nog räcka för idag i alla fall – nu tar jag och ett aningen tilltufsat lagerträd pendeln hem.