Status quo

Written by Anna Schn. Posted in Anna Schön

Jahaja, idag blev det en seeeg dag. Tror jag håller på att bli riktigt förkyld, vilket skulle passa oerhört dåligt in i planeringen just nu..

Jag började dagen med att sova, sova och sedan sova lite mer – blev emellertid inte så värst utvilad, då jag drömde hejvilt hela tiden. När jag äntligen masade mig upp ur sängen (läs: upp från luftmadrassen) så lyckades jag åtminstone sätta igång med två saker jag hade tänkt att göra: Installera om min laptop och slipa fönstren i (det blivande) sovrummet här i lägenheten. Båda uppgifterna gick väl sådär bra. Jag installerade om datorn för att få mina ljuddrivare att funka, vilket de nu ändå inte gör, och när jag slipade fönsterkarmarna insåg jag att spacklet jag använt tidigare i veckan inte passade så bra till fönstret, så jag fick göra om det.

Ergo: Dagen är ännu i status quo om man ser till resultat, och klockan är nu strax tio. Jag har emellertid just nu ett glas rödvin i handen och har lyckats äta två lussebullar och har allvarliga tankar på att ta en till, så världen hade ju kunnat vara sämre..