Klänningsliv och stickböcker

Written by Sara. Posted in Sara Jonsson

Tjenare!

Det verkar som om det inte går en enda dag för mig utan att jag syr eller stickar något, det är ganska skrämmande. Idag som alla andra dagar följde stickningen men i motsats till andra dagar blev stickningen inte rörd (!) istället tog jag ut all min hantverksenergi på Textilslöjden (där jag gör en vardagsklänning i siden bara för att reta tjejerna som gör studentklänningar i samma material). Nu äntligen har klänningslivet slutat krångla och det enda som återstår är att trycka gasen i botten för att göra klart den.

Annars har min dag varit relativt händelselös förutom att jag fick ett efterlängtat telefonsamtal från biblioteket, en bok väntade på mig!

Vilken chock, vad var det för bok (har inte beställt böcker på länge) och varför hade jag beställt den? Spänd gick jag in på biblioteket för att få svar på mina frågor och helt plötsligt låg boken framför mig ”Victorian lace today”! När i hela friden beställde jag den? Jag stod helt ställd framför disken på biblioteket och då kom jag på det, jag beställde boken kring 5-10 juni i år. Alltså har jag väntat i ca ett halvår i en bibliotekskö för en stickbok (som jag för övrigt inte riktigt kan säga var värd att vänta så länge för), det känns halvt tragiskt…

Nä, nu ska jag nog gå och lägga mig, boken Goda Omen av Terry Pratchett väntar…

God natt

/Sara