“Hemläxa” i textilslöjd och stickmönster

Written by Sara. Posted in Sara Jonsson

Kämpat på med klänningen på textilslöjden idag, axelband klara och ditsatta.
Har tagit hem klänningen för att slippa jobba extra till våren (ska sy fast kjolen med livet och förbereda för dragkedjan), hoppas att jag hinner klart resten till veckan…

Väl hemkommen från Skellefteå beställde jag två böcker genom biblioteket (MVG i allt [för att jag är nyfiken] och Stickverk [för att, eeh… ja, ok då, samma anledning :P]), fixade ett recept på en Thailändsk nudelrätt samt köpte garn. Det sistnämnda borde egentligen inte ha hänt (har alldeles nog med garn) men det var så mjukt och fint (mohair, ljusblått 50g och grönt 25g) så nu stickar jag en mössa åt mig själv (min nuvarande verkar ha börjat tova ihop och ser inte vidare fräsch ut så…).

Fick även mönstren jag beställt (de kom redan igår 2h efter min beställning, snacka om kort leveranstid!), ska ta itu med dem till helgen (om jag nu inte sitter och gråter för att klänningen går dåligt *håller tummarna för att allt ska funka*).

Ska gå å lägga mej nu så att jag är pigg och kan psyka lärarna ordentligt med sticknålsljud under deras genomgångar imorgon :P.

God Natt

/S