Snart lov!

Written by Sara. Posted in Sara Jonsson

Glömde totalt av att skriva igår (nålade klänningen i två timmar!), har ännu inte hunnit kika på stickmönstren som jag tänkte göra (helt plötsligt får alla lärare för sig att ge oss läxa och inlämningsuppgifter *trött*, en novell, en sammanfattning av kursen och ett förhör till veckan, kan knappt vänta till det blir jul!). 

För att klara av allt så blir det till att pussla med tiden imorgon, ska sy två sömmar (på klänningen) + två handsydda sömmar, en sammanfattning, plugga lite till förhöret samt ställa ut på en utställning halva dagen. Visst är det kul med utställningar och marknader, komma nära kunden och se hur marknaden ser ut osv., men det är fruktansvärt slitigt.

Det enda som håller mig gående nu är tanken på att fika med tjejerna på fredag, koppla av, snacka skit och bara vara några timmar… Tyvärr har jag fem tidiga mornar (05.30) (räknar inte med söndagen) kvar innan dess. Hade från början sovmorgon på måndag till 12 och helledigt på onsdag men valde bort dessa då jag tänkte att jag kunde ha syslöjd istället, hoppas att jag gjorde rätt val. Efter dessa veckor känner jag att allt måste bli klart innan jul, jag har lagt ner för mycket jobb för att ge upp.

/s