Uppkopplad igen

Written by Susanne11. Posted in Susanne Lundberg

Vad säger man när man blir tillfrågad att blogga? Jag säger i alla fall inte nej. Det ingår inte i mitt ordförråd. Det vet personen ifråga som ber mig blogga. Försöker med: ”men jag har inget internet förrän onsdag.” Svaret blir: ”Det är lugnt. Då får det vara så.” Jag kan inte komma på någon annan ursäkt för att undvika det hela. Så nu är jag här.

Så vad kan jag bidra med? Mindervärdes komplexet gör sig påmind. Men inte kan väl jag. Alla kan redan det jag kan och så mycket bättre. Så då får jag väl tipsa om några av dem då. Bibliotekarien i mig sätter fart med en litteraturlista. Håll till godo och gå in på närmste biblioteks hemsida, eller till den fysiska byggnaden och leta reda på böckerna.

Litteraturlista Luffarslöjd/trådslöjd

Luffarslöjd och andra trådarbeten av Gert Ljungberg, Inger A:son Ljungberg och Petronella Ljungberg

Spännande metalltrådsflätning av Alice Riisager Rasmussen

Trådkonster av Gerd Mellberg och Sven Axner

Kröka järn – Luffarslöjd av Jonny Tenggren och Gun Hägglund

Smycketråd och pärlor av Linda Jones

Trådarbetande luffare av Birger Magnusson

Wire. Everyday things av Suzanne Slesin m fl.

Wirework av Mary Maguire

Decorative tin & wirework av Mary Maguire

Taggar:, , ,