Försenad

Written by admin. Posted in Emelie Hjortmarker

I dag blev det lite sovmorgon, en av grannarna fyllde år i går så det blev sent. Känner mig inte riktigt i form än, men några koppar kaffe gör nog susen.

 Igår var det inte min dag!

De första två timmarna rullade på hyfsat smidigt men sen helt plötsligt skulle ALLT krångla. Det började med att trådarna på industri raksömmarn skulle gå av gång på gång, sen envisades min flatlock med att fastna i tyget, jag lyckades sticka en nål rätt djupt in i tummen och på det hela så brände jag underarmen på strykjärnet. Mmmm, underbart!

Hoppas det går smidigare till idag. Nu först på morgonen ska jag sitta med inköp och leta tyg sen blir det till att åka upp till ataljén och sy lite. Jag har trots gårdagens motgångar jobbat av ganska många beställningar nu. Det känns rätt bra att komma igång så här efter semestern och jag har massa framför mig. Dels så ska jag fixa en ny hemsida, förhoppningsvis blir det en riktig webshop denna gången. Just nu är den väldigt enkel. 
I augusti/september planerar jag en fotografering och då behöver man ju såklart lite nya designs, plus att jag får ta och sy upp lite gamla också som kan vara med på bild. Jag har även lovat Rockhouse i Göteborg att lämna in lite mer kläder, det var rätt utplockat nu senast jag var där. Massa kjolar, klänningar och olika väskor hade sålts.  Så ja, de kommande två månaderna kommer det bli fullt upp!