I stort kamerabehov

Written by admin. Posted in Emelie Hjortmarker

Under min semster var som jag hade nu vecka 28 & 29 så var jag i Bulgarien. Det sägs att det ska vara så himla kriminellt och jag brukar när jag får höra sådana rykten vifta bort det med lillfingret i princip. Jag har vart i Estland där de sades att man inta bara blev rånad utan även mördad,när jag väl kom dit så gick folk med sina mobiler rnut halsen och allt kändes hur lungt som helst.

Så, nu när jag fick höra att Bulgarien var kriminellt så tog jag det självklart med en nypa salt, vilket jag inte borde gjort.

Vi kom ner till hotellet ca 22:00 och gick ut för att äta och se stan. Efter några timmar var alla intresserade av ett kvällsdopp i havet och dit bar det av. Vi la kläderna på stolarna närmast vattnet och sprang i. Vi var inte i vattnet mer än några minuter och när vi kommer upp så utbrister min polare ” Vart är min väska?”. Jag tänkte att hon säkert fått i sig lite för många öl och slängde iväg den en bit från stolen i stundens hetta så jag tog det med en klackspark och går för att klä på mig. Väl framme vid ”min” stol så upptäcker jag att även min väska är borta. Plånbok med visakort, körkort och pengar, hotellnycklarna,två par glasögon och min älskade kamera!
Ja, så nu är det väl någon bulgar därnere som går omkring med en röd leopardväska av märket DaisyChain. Min kille sa att när jag kommer hit ner om några år så hänger det säkert massa piratkopier av väskan i de olika stånden, haha, ja det hade ju vart nått.

Men som sagt, att bli av med kameran var surt.
Jag som hade tänkt att visa er bilder på dagarnas arbete och på min lokal osv. Well, jag kanske kan försöka låna grannens kamera så ni kan få se någon av mina senaste kreaktioner.

Ha det fint så länge!

 Emmi