Att-göra-korg.

Written by Maya. Posted in Maya Hallström

Jag har hittat en så fin butik vid Odenplan. Wincent heter den och har skotska tweedgarner i olika tjocklekar och färgställningar. Dessutom har de otroligt läckra tryckta bomullstyger och med vävd rand, dessa också i olika färgställningar. Jag har givit mig själv tillåtelse att gå in där igen och handla garn och tyg när jag hat tömt att-göra-korgen, när inga påbörjade prylar ligger och pockar eller tidigare inköpta tyger eller garner ligger och tar upp plats i hyllan. Jag närmar mig den ljuva stunden!

Mössan är nästan färdig och byxorna rycker närmare användning. Jag hade visst börjat på en toile för dem och i slutändan står jag nog där med två par brallor, toilen kan jag färga och brodera på.

Jag har just upptäckt att det kan vara riktigt roligt att brodera, hoppas det håller i sig för det kan förgylla lite här och där!