I brist på inspiration!

Written by Hanna11. Posted in Hanna Karlzon

Jag vet inte om er andra, men för mig så går det väldigt upp och ner med kreativitet och inspiration. Ena dagen är jag full av idéer och nästa är det helt tomt. Själv inspireras jag väldigt mycket av bilder och har massvis med mappar på skrivbordet där jag samlar, samlar, samlar bilder som jag inspireras av. Så jag tänkte jag skulle tipsa om två ställen där jag gärna surfar runt för inspiration.

Det ena stället är Etsy, en amerikansk sida där man kan köpa/sälja hantverk och vintage i en salig blandning. Där kan jag mer än gärna spendera en hel del tid och bli peppad av hur många fantastiska hantverkare det finns runt om i världen.

Det andra stället jag brukar kika på är Ffffound. Det är en stor bildbank kan man säga, där användare laddar upp bilder på allt mellan himmel och jord.  Det funkar så att man klickar på den bilden man gillar, så flyttas man vidare till liknande bilder som man just klickat på, osv osv. Det verkar dock inte finnas någon som kontrollerar vad som läggs upp så det finns en hel del tvivelaktigt material men samtidigt finns det sjukt mkt bra och inspirerande bilder oxå.

Så i brist på inpspiration, kika gärna in dom sidorna!

(Fotot kommer från Fffound)

Taggar:, , ,