Torsdag – GROVA STYGN!!!

Written by admin. Posted in Linda Lundström

TÄNKA SIG hur tiden flyger! Det är ju friggin september nu! Jag hann inte bada nå mycket alls i sommar! Det måste varit den snabbaste sommaren imitt LIV½!!¤ Det var ju inte precis så att jag kom på detta idag, den insikten kom för ett tag sedan men ändå.. september… sedan kommer oktober, och efter det november och så december… men det vet ni ju alla.. ööh..jag tror jag hade en anledning med att radda upp alla månader.. det var tänkt att jag skulle komma till någon sorts… poäng… men den glömde jag. Så strunt samma, var nog inte så viktigt.

Igår kom jag på att jag skulle skaffa mig en dygnsrytm. Jag kände att jag behövde en sådan. Och idag försökte jag med det. Det gick faktiskt bra. Vaknade tidigt, käkade Lunch på bestämd tid och sådär. Men men oh nu spritter de i kroppen av att vilja skriva om vad jag gjort så här får ni update om vad jag gjort!

VAD JAG GJORT?! VAD HAR DU GJORT LINDA!!!!??!?!

Okej, igår kväll / natt satte jag mig och började fippla med lädret som jag fått av min pojkvän och av min mormor. Det ska bli en pirathatt-ish sak.

Nej inte en sån…

…Mer så!

Ja såhär ser de hela ut hitils:

Det är ju bara..ska man kalla det hettan? hättan? stavning? Och inte ens den är klar. har en bit kvar att sätta fast. AAAH hattar är så friggin kul!!!! OCH JAG ÄLSKAR GROVA STYGN!!!

Ska göra fler pirat inspirerade.. ska använda mig av tyg då… synd att jag har så shitset lite av lädret. Man ska ju som ha två lager då man gör själva…ööh…heter det brättet? Ivilket fall, det som är runt om, och jag har inte så mycket läder : / well well .. kanske fixar till den senare i livet då jag har mer läder.. eller cash till läder. Humdidum vad mer?!

ÖVNINGSKÖRA! Gjorde jag, har kört på samma shizzle på flera lektioner nu, stanna och starta -___- …. MEN NU! NU HAR JAG ÄNTLIGEN fått gå vidare! Grattis till mig, jag fick växla till trean lixom TJIHU! Nog för att jag gjort det då jag övningskört med mamma och så men det vart fösta gången med lärare lixom! yeaah känner dock att jag ska träna mer på de där stanna och starta så det verkligen sitter XD öööh… vad mer…

Stickat muff..mudd! håller jag på med har gjort klart den ena (den övre) på min ena benvärmare. Och så har jag och meine mutter varit till staden och jag har införskaffat mer garn till min andra benvärmare och så har hon och jag planer på att sälja mössor och vantar på någe julmarknad så vi köpte garn till det.

Hohohooo! Så taggad! Öhm. Nu ska jag dra vidare! Dats all for me today lixom! Kreativiteten fortsätter flöda efter inlägget! Tata!

Live long and prosper!

/// with much lavu LINDA