Fredag – tankar

Written by admin. Posted in Linda Lundström

håhå jaja! Läste någon annan människas blogg och insåg att man kanske ska dela med sig lite av sina tankar. Jag har som tänkt göra det någon gång men så har jag inte haft någon tanke att dela med mig av, utan bara en massa ideér som jag viljat spotta ut. Men nu ska jag försöka dela med mig av lite tankar.

Jag kan tycka det är jättejobbigt att prata i telefon.. jag har blivit bättre på det på senare dar. Men är det någon jag inte känner så brukar jag dra mig för att ringa till dem. Tycker ni det är kul att prata i telefon?

Jag var på garnaffär med mamma igår. Jag älskar att gå i garnaffär. Jag kan bli helt lyrisk bara av färgerna på vissa garner. Ah, dessa underbara färger. Jag såg ett på en affär som heter typ.. sandens garn? sandnés? sadens? Jag har ingen aning det var ivilket fall ett lovika garn som var lite gul-smutsigt som var helt underbart! Men jag vet inte vad jag ska göra av det… Är lovika för sticksigt för att ha till en halsduk? Mamma tyckte det skulle bli för bylsigt, men jag tycker inte halsdukar KAN vara för bylsiga!!! STORA HALSDUKAR SKA DE VA!

Den va lite kul tyckte jag! kanske inte så enorm eller grovstickad men snygg kul idé med knapparna. Härlig friss på den modellen åsså!

Live Long and prosper!

//Linda