vad händer denna vecka…..

Written by torian12. Posted in torian

Nu  är det jag (Viktoria Mörn) som sitter vid tangentbordet! Vad ska det handla om denna veckan undrar ni säkert…. Det ska jag nu berätta! Kommer bli endel från min vardag, min familj, jobbet och varifrån jag hämtar min inspiration! Jag älskar att komma på nya idéer och jag älskar färg! I detta inlägget vill jag visa vad jag håller på med…. Och varifrån namnet torian kommer ifrån….

För ungefär 5 år sedan så var livet väldigt tufft för mig… Jag blev sjukskriven och doktorn sa att jag bara skulle göra något kul…. Vad är kul??? sa jag då. Men jag åkte till en garnbutik och köpte lite garn… Det första jag gjorde var att virka en enkel halsduk… Sedan har de bara öst på! Klart jag har ju utbildningar bakom mig som är inom design och formgivning. Har gått Capellagården Textil, sedan har jag tagit magisterexamen i webbdesign o layout.

Ni undrar säkert varför jag skriver under pseudonymet torian…  Det  var så att när jag var liten så kunde jag inte säga Viktoria, så jag sa att jag hette torian. Sedan har det levt kvar hemma. När jag för första gången stod på en designmarknad. Var det självklart att ta det namnet! Torian är fortfarande en hobbyverksamhet. Men man vet aldrig i framtiden….

Så här ser min lilla arbetsplats ut i vårat vardagsrum…

Dessa virknålar kan jag inte vara utan…..

Färgglada garner är ett måste nu i vårt hem! I like them!

Nya projekt är på G. Dessa galgar är på väg till Göteborg till en butik som heter Butik Kubik. Gå gärna in på deras hemsida som är www.butikkubik.se.  Härliga retro produkter finns där att köpa! Den 28 mars har de kalas i butiken. Så om du bor i Göteborg, spring förbi där, vetja!

 

Taggar:,