Kreatörerna

Written by Kerstin12. Posted in Kerstin Jakobsson

Att skapa med sina händer innebär att fästa en liten del av sig själv till ett material. Något nytt skapas, man själv blir en skapare. I Runaway Explorers utvecklas denna kreativitet till en hel serie av skapelseprocesser. Att skapa innebär också att förstöra något annat. Tyget blir klippt till en duk, broderiet blir sytt till en docka. Dockan blir dödad och ett konstverk uppstår. I Runaway Explorers förtydligas denna rörelse av skapelse och förstörelse. Vi är kreatörer men också förstörare.

I våra egna liv får vi bara en chans, ett liv och en livserfarenhet. Om du skulle ge en docka livserfarenhet, vilka slags dramer skulle du då skapa? Vilken slags död skulle du välja att ge din docka?

Läs mer om de livsupplevelser som dockorna fick på www.runawayexplorers.net

Taggar:,