Minihattar

Written by FridaB12. Posted in Frida Berup

Idag blir det städning av min lilla ateljé.  Då åker nog lite smått och gott upp. Det skulle bli 9 plusgrader ute så jag tänkte sitta ute ett tag men det ser inte ut att bli så fint väder. Jag tänkte passa på att visa några hattar från min headpiecekollektion jag håller på med. Det har blivit 2 stycken än så länge men ska bli fler.

Leopardheadpiece

 

Hatten är gjord av etaminstomme som jag sedan har fodrat med filttyg och lagt grått glansigt leopardmönstrat tyg över. Dekorerat med svart ros. Små hattar kallas även koaffer eller headpiece på engelska och små hårdekorationer fascinator.

Gothic Lolita

Den här hatten är gjort av prickigt tyg dekorerad med en spets av rosor och en vit spets runt kanterna. Båda hattarna säljer jag på signerat.se under crazycat. Så det är bara att gå in där och kolla eller skriva ett meddelande om man är intresserad av att köpa nåt. Jag hoppas blir klar med fler småhattar i veckan.

Taggar: